ŽELI GA WENGER

Jelavić: Nisam u svađi s Mirallasom, a interes Arsenala ne želim komentirati

Piše: Jure BurićObjavljeno: 28. studeni 2012. 20:07

U više navrata slušali smo priče, špekulacije o tome kako hrvatski reprezentativni napadač Nikica Jelavić neće dugo nositi dres Evertona jer su za njega zainteresirani veći i moćniji klubovi s Otoka. Te priče posljednjih dana dobile su veću dimenziju, pa su pojedini engleski portali, zapravo mediji, objavili da bi ga rado u Arsenalu vidio Arsene Wenger te s njim pojačao napad Topnika.

Takvu vijest objavio je i tamošnji Express. Objašnjenje smo potražili kod glavnog lika cijele priče, Nikice Jelavića, kojeg je temperatura i grlobolja nekoliko dana prikovala za postelju.

- Nakon utakmice s Norwichem, minule subote, dobio sam laganu temperaturu, grlo me je jako peklo pa su mi liječnici odredili mirovanje. Dva dana nisam ništa radio niti izlazio iz pidžame. Upravo očekujem dolazak liječnika da kaže svoje mišljenje o mojem zdravstvenom stanju.

Kako se vi osjećate, bez obzira na liječnički stav?

- Osjećam se mnogo bolje, vjerujem da me bolest konačno napustila.

U srijedu je velika utakmica, protiv Arsenala u 20.45, hoćete li nastupiti?

- Moja želja je igrati, a posljednju riječ imat će liječničko mišljenje i, naravno, trener Moyes. Ja se osjećam spremnim!

Pročitali smo da ste u svađi sa suigračem, Belgijancem Mirallasom?

- Gluposti! Kakva svađa, kakvo što!? On je moj suigrač i među nama nema nikakvih nesporazuma. Uistinu, ama baš ništa nema među nama što bi se moglo nazvati nesporazum ili svađa.

Najnovija priča, koju su ispisali engleski novinari, kaže da vas želi Arsenal te da vas je želio i prije dolaska u Everton. Što je istina?

- Te i takve napise ne bih želio komentirati.

Linker
21. rujan 2024 23:29