LONDON, ENGLAND - MARCH 19: Mark Noble of West Ham United holds off John Obi Mikel of Chelsea during the Barclays Premier League match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge on March 19, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Alex Morton/Getty Images)
 Alex Morton / 2016 Getty Images
ISKRENOST NA CIJENI

BILIĆEV KAPETAN 'Iskreno bili smo više nalik cirkusu nego pravom klubu!'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 27. ožujak 2016. 14:35

Mark Noble jedan je od rijetkih preživjelih 'nogometnih dinosaura', onih koji su karijeru posvetili jednom klubu. Kapetan West Hama našeg Slavena Bilića član je prve momčadi Čekićara još od 2004. godine, i apsolutno najbolje zna ocijeniti situaciju u klubu u kojem je ponikao, u klubu u kojem kani završiti karijeru.

"Stabilnost je osnova svega. Činjenica je da smo u nekim periodima u posljednjih deset, pa čak i 20 godina bili više nalik cirkusu!", do boli će iskreno 28-godišnji veznjak.

"Prošli smo kroz teških deset godina, mijenjali su se ljudi koji vode, treneri, a ovo što se danas radi je pravi put."Ključ stabilnosti donijeli su suvlasnici David Gould i David Sullivan. Uložili su novac, kupili dobre igrače i to je ono što nam je trebalo. Zato i klub ide naprijed."

Potvrda toga je ova sezona kada West Ham sa šestog mjesta 'puca' na ulazak u Ligu prvaka te osvajanje FA kupa.

"Doveli su sjajnog trenera i odlične igrače. To je put kojim moramo nastaviti", zaključio je Noble.

Linker
24. rujan 2024 08:32