Clive Brunskill / Getty
PIŠE MIRROR

'BILIĆ SE MORA DOKAZATI' West Hamov gazda riješio misterij uz Hrvatov ugovor

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. ožujak 2016. 16:03

U West Hamu planiraju nagraditi Slavena Bilića novim ugovorom, ali ne još iako se o tome nagađa već neko vrijeme.

Suvlasnik 'čekićara' David Sullivan objasnio je za The Mirror svoja razmišljanja o hrvatskom menadžeru koji je ove sezone pravi premierligaški hit, te je objasnio kada ga namjerava nagraditi.

"Dat ću Slavenu novi ugovor u siječnju. Želim vidjeti da on nije čudo za jednu sezonu. Siguran sam da nije, ali razgovarat ćemo sljedećeg siječnja ili na kraju sljedeće sezone“, objasnio je Sullivan.

"Moram vam reći da je Bilić zainteresiran za projekt, ne novac. Pa on je ostajao na klupi Hrvatske reprezentacije za 2000 funti tjedno pet godina iako je imao gomilu drugih ponuda. Njega zaista ne zanima novac. On je više zainteresiran da dovede najbolje igrače za klub nego da sebi izbori veću plaću“, dodao je West Hamov čelnik.

Bivši hrvatski izbornik potpisao je u lipnju prošle godine trogodišnji ugovor za 'čekićare' po odlasku iz Beşiktaşa. Po preuzimanju kluba s Upton Parka impresionirao je svojim rezultatima. Osam kola prije kraja premierligaške sezone West Ham je peti na ljestvici, mjesto ispod plasmana u Ligu prvaka, a 'čekićari' imaju i priliku plasirati se u polufinale FA Cupa pobijede li u ponovljenoj utakmici na Upton Parku (13. travnja) Manchester United.

Linker
20. rujan 2024 20:21