Chelsea's mangaer Carlo Ancelotti on the bench prior to the match against Tottenham Hotspur during their English Premiership soccer match at Tottenham's White Hart Lane stadium in London, Sunday, Dec. 12, 2010.(AP Photo/Alastair Grant) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
ANCELOTTI

Barca i Real su favoriti LP-a

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2012. 17:14

Carlo Ancelotti, trener PSG-a, suparnika zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, ponudio je svoje viđenje odnosa snaga u tom natjecanju za ovu sezonu…

- Dva kluba odskaču kao favoriti, Barcelona i Real Madrid. Barcelona je i dalje jaka, iako joj više nema Pepa Guardiole na klupi. Ipak, čini mi se da su malo izgubili na agresivnosti i na koncentraciji u obrani. Djeluju ranjivije nego proteklih sezona – izjavio je talijanski strateg za La Gazzettu dello Sport.

Bivši trener Milana vjeruje kako bi dva kluba koji ovoga ljeta nisu štedjeli na pojačanjima, te koje vode njegovi sunarodnjaci, također mogla igrati značajniju ulogu.

- Zenit kojeg vodi Luciano Spaletti i Manchester City, čiji je menadžer Robero Mancini, mogli bi iznenaditi ljude. Iako je City u teškoj skupini s Real Madridom.

Pohvalio je vlasnike svog kluba koji su mu doveli značajna pojačanja kao što su Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva ili Lucas Moura.

- Hvala vlasnicima na tome. Učnit ću sve što mogu da im se odužim i isporučim im trofeje. Naši ciljevi se znaju. Osvojiti prvenstvo u Francuskoj i proći skupinu Lige prvaka, a onda, tko zna?

Linker
21. rujan 2024 08:34