afp
PORUKA ŠEICIMA

Balotelli o bivšem treneru: 'City mora zadržati Mancinija, on nije trener, on je prijatelj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2013. 12:39

Novopečeni napadač Milana Mario Balotelli smatra da njegov bivši klub Manchester City nikako ne bi smio smijeniti menadžera Roberta Mancinija...

Budućnost talijanskog nogometnog stratega u redovima aktualnog engleskog prvaka postala je tema medijskih nagađanja nakon velikog zaostatka za Manchester Unitedom (12 bodova) u Premierligi i ispadanja iz Lige prvaka. Tako se FA Cup ukazuje kao jedino natjecanje u kojem bi ove sezone "građani" mogli do trofeja.

Međutim, Balotelli ne vjeruje da je vrijeme za smjenu Mancinija, trenera s kojim se za vrijeme boravka u Manchesteru nebrojeno puta sukobljavao.

- Nema nikoga boljeg za City. Ono najvažnije je da ga igrači vole. Da ih pitate koga bi htjeli sljedeće sezone svaki bi vam odgovorio - Roberta. On nije samo njihov trener, nego i prijatelj - rekao je Balotelli za The Sun.

- Pogledajte uspjeh koji je Roberto imao u klubu. Donio je FA Cup i prvi ligaški naslov nakon više od 40 godina. Čak ni Alex Ferguson ne osvoji trofej svake godine, ali se uvijek vrati - dodao je kontroverzni napadač koji je u tri dosadašnje utakmice u dresu novog kluba zabio četiri gola.

Linker
22. rujan 2024 15:37