Gareth Bale na fotografiji iz 2011. - prije operacije smanjivanja ušiju

 GLYN KIRK Afp
MORAO I NA OPERACIJU

Bale je zbog jedne stvari bio iskompleksiran, ismijavao ga je čak i trener Tottenhama Harry Redknapp

Sve je Velšanin riješio dvjema operacijama - prvu je obavio 2012., drugu pet godina kasnije.
Piše: SNObjavljeno: 10. siječanj 2023. 18:44

Gareth Bale je jučer iznenadio nogometni svijet objavom umirovljenja. Iako je Velšanin u posljednje vrijeme bio daleko od forme s kojom je bio jedan od najboljih na svijetu, ipak on ima 33 godine i mnogi su mislili da može još igrati, barem u MLS ligi gdje je bio u posljednje vrijeme.

Povodom njegovog umirovljenja objavljeni su mnogi tekstovi o svemu što je proživljavao u karijeri, a neki mediji su se podsjetili jedne stvari zbog koje je Bale imao komplekse. Naime, on je imao velike uši zbog kojih su ga maltretirali u školi i zvali ‘ušati‘.

Bale je na početku karijere uši sakrivao dugom kosom, ali to nije pomoglo - i dalje su ga zadirkivali, a profesor tjelesnog odgoja iz njegove škole je jednom prilikom rekao da ga je zbog toga ismijavao i trener Tottenhama Harry Redknapp, a 2012. se Bale odlučio na operaciju smanjivanja ušiju.

Tada je riješio jedan problem, ali se pojavio drugi - ćelavost. To su engleski novinari primijetili kada je 2013. prešao iz Tottenhama u Real. I taj problem je Velšanin pokušavao sakriti dugom kosom, ali to nije moglo biti trajno rješenje. Njega je Bale donio 2017. kada je presadio kosu u jednoj američkoj klinici.

Ni smanjivanje ušiju ni presađivanje kose Bale nikada nije potvrdio, ali ni demantirao.

Linker
12. travanj 2024 07:05