AFP
NOVI TRENER U MADRIDU?

Anatolij Timoščuk otkrio tajnu: 'Šanse da Jupp Heynckes preuzme Real su 99 posto!'

Šanse su 99 posto! Sve je praktički dogovoreno i samo si trebaju stisnuti ruku - tvrdi ukrajinski nogometaš, koji, baš kao i Heynckes, vjerojatno napušta klub ovoga ljeta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2013. 20:21

Ukrajinski nogometaš Anatolij Timoščuk otkrio je ruskim medijima da će Jupp Heynckes, aktualni trener minhenskog Bayerna na odlasku, preuzeti klupu madridskog Reala ovoga ljeta...

- Šanse su 99 posto! Sve je praktički dogovoreno i samo si trebaju stisnuti ruku - tvrdi ukrajinski nogometaš, koji, baš kao i Heynckes, vjerojatno napušta klub ovoga ljeta.

Pred Heynckesom je ove subote posljednja utakmica na klupi minhenskog diva, s kojim se već okitio naslovom prvaka u Njemačkoj i naslovom prvaka Europe. Treću titulu Bayern će loviti u njemačkom kupu protiv Stuttgarta.

Podsjetimo, nakon subotnje utakmice Heynckes odstupa s klupe Bayerna, a na njegovo mjesto sjeda bivši trener Barcelone Pep Guardiola. Klupa Reala ostat će upražnjena nakon posljednje utakmice predstojećeg vikenda, kada svoje mjesto nakon tri sezone napušta Jose Mourinho i odlazi u Chelsea.

Linker
25. rujan 2024 05:20