BEZ MANDŽUKIĆA

Bayern započeo s pripremama: Pep Guardiola odradio svoj prvi trening

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2013. 20:58

Aktualni europski i njemački prvaci, nogometaši Bayerna, započeli su u srijedu s pripremama za novu sezonu. Prvi su put trenirali pod paskom novog trenera Pepa Guardiole.

Na otvorenom treningu na Allianz Areni ipak se nije okupilo 25.000 navijača kako se očekivalo. Bild piše da je prvi Guardiolin trening pratilo između sedam i osam tisuća znatiželjnika, a nekadašnji je strateg Barcelone na travnjak izveo 16 igrača (Lahm, Neuer, Ribery, Müller, Kroos, Gomez, Boateng, Rafinha, Contento, Kirchhoff, Starke, Can, Weiser, Raeder, Weihrauch i Hojbjerg).

Priprema su još uvijek pošteđeni igrači koji su početkom lipnja nastupali za svoje reprezentacije, a među njima je i naš Mario Mandžukić. Također, Guardiola zasad radi i bez Dantea, Luiza Gustava i Javija Martineza koji su na Kupu konfederacija u Brazilu, kao i bez ozlijeđenih Bastiana Schweinsteigera, Marija Götzea i Holgera Badstubera. Sva trojica su se u srijedu ipak pojavila na stadionu i pratila trening suigrača.

Bavarci će već predstojeći vikend odraditi prve prijateljske utakmice protiv niželigaša, a zatim 4. srpnja putuju na pripreme u talijanski Trentino gdje će ostati do 12. srpnja.

Linker
22. rujan 2024 01:39