Cristiano Ronaldo

 BRUNO FAHY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Bruno Fahy/zuma Press/profimedia
NIJE MU PROŠLO

VIDEO: Pogledajte najnoviju ‘dudu varalicu‘ i komičan potez Cristiana Ronalda. Sudac nije nasjeo na fintu

Kako to obično biva, iako je odigrao sjajnu utakmicu, u prvi plan provukli su se neslavni potezi
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2023. 09:19

Sukladno očekivanjima, Portugal se sjajno proveo u Luksemburgu i proslavio nova tri boda ususret visokoj 6:0 pobjedi. Izabranici novog izbornika Roberta Martineza na vrhu su skupine J kvalifikacija za EP sa zavidnom 10:0 gol razlikom, dijelom "nabildanoj" i u prošlom ogledu s Lihtenštajnom (4:0).

Cristiano Ronaldo ostavio je zamjetan učinak u obje utakmice. Dvaput je zatresao Lihtenštajnu, a potom i Luksemburgu u nedjelju. Prvi gol postigao je u devetoj minuti sjajnom reakcijom petom, a drugi (31.) pravovremenim utrčavanjem na loptu Brune Fernandesa.

image
KENZO TRIBOUILLARD Afp

No, kako to obično biva u slučaju portugalske sedmice, čak i kada odigra dobru utakmicu, u prvi plan provlače se neki manje slavni trenuci. Tako internetom kruži snimka simulacije zbog koje je Ronaldo u 57. minuti zaradio i žuti karton. Komičnim padom u 16-ercu protivnika pokušao je iznuditi kazneni udarac ne bi li stvorio najbolju moguću šansu za hat-trick, ali rumunjski glavni sudac Radu Marian Petrescu ispravno je uvidio da kontakt s braničem nije postojao.

>>> SIMULACIJU CRISTIANA RONALDA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Kasnije su Portugalci zaradili kazneni udarac, u 85. minuti, ali Ronaldo je od 65. završio na klupi te prepustio mjesto Goncalu Ramosu. Milanska zvijezda Rafael Leao nije bio precizan s bijele točke, no iskupio se tri minute kasnije pogotkom za konačnih 6:0.

Ronaldo je trenutno drugi najbolji strijelac kvalifikacija s četiri pogotka, samo Rasmus Winther Højlund broji više. Danski centarfor jedini je strijelac reprezentacije Danske, zabijao je protiv Finske (3:1) i Kazahstana (2.3).

Slavni Portugalac oglasio se putem društvenih mreža nakon ogleda:

"Dvije utakmice, dvije pobjede! Cilj je ostvaren. Sretan sam što sam mogao doprinijeti pozitivnom učinku ekipe na početku kvalifikacija. Idemo, Portugal", napisao je uz nekoliko fotografija proslave.

Linker
29. rujan 2024 05:23