JUSTIN TALLIS Afp
LOPTA KOD ‘SVETOG PETRA‘

VIDEO: Núñez opet promašio nemoguće. Pogledajte promašaj koji je Liverpool koštao pobjede

Novopridošli prvoligaš Luton Town na svojem je terenu remizirao 1:1 s Liverpoolom
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2023. 21:09

Posljednja utakmica 11. kola Premier lige priredila je veliko iznenađenje. Novopridošli prvoligaš Luton Town na svojem je terenu remizirao 1:1 s favoriziranim Liverpoolom, za koji se očekivalo da će utakmicu pobijediti bez prevelike strke.

Domaćine je u vodstvo doveo Tahith Chong u 80. minuti, da bi Liverpoolov Kolumbijac Luis Diaz pogotkom u sučevoj nadoknadi poravnao stvari na terenu. Ipak, ishod utakmice mogao je biti znatno drukčiji da je napadač gostiju Darwin Núñez u 70. minuti realizirao situaciju koju je teže promašiti nego pogoditi.

Naime, nakon odlične kombinacije igrača Liverpoola ubačaj Alexander-Arnolda mirno je primirio Mohamed Salah i fantastično servirao za Urugvajca, kojem je samo ostalo zakucati loptu u mrežu. Núñez je loptu poslao visoko iznad gola i tako propustio dovesti svoju momčad u vodstvo sredinom drugog poluvremena.

VIDEO PROMAŠAJA POGLEDAJTE OVDJE

Kao što smo već i naveli, Liverpool je to na kraju koštalo pobjede i utakmica je završila neodlučenim rezultatom. Time su se izabranici Jürgena Kloppa propustili približiti lideru Manchester Cityju, koji sada ima tri boda više od Redsa.

U sljedećem kolu Liverpool će kod kuće dočekati Brentford, dok Luton ide u goste kod Manchester Uniteda.

Linker
27. travanj 2024 17:19