PAUL ELLIS Afp
TRENER NA UDARU

Ten Hagu se trese klupa u Man. Unitedu, legenda tvrdi: ‘Čini mi se da je izgubio igrače, svlačionicu‘

‘Ja sam borac i moramo se svi držati zajedno i boriti se za bolje rezultate. Moramo ispraviti stvari‘
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2023. 08:34

Erik ten Hag prihvatio je krivnju za ispadanje od Newcastlea u osmini finala engleskog Liga kupa. Newcastle je slavio 3:0 na Old Traffordu i tako nanio novi težak udarac ‘Crvenim vragovima‘.

Nizozemski stručnjak tako je pretrpio već osmi poraz u 15. ovosezonskoj utakmici, te je ‘preko noći‘ postao drugi najveći favorit za otkaz među premierligaškim menadžerima.

- Ovo je bilo ispod svih standarda koji se očekuju u Manchester Unitedu. U ovom trenutku na lošem smo mjestu i preuzimam odgovornost za situaciju. Doživljavam to kao izazov. Ja sam borac i moramo se svi držati zajedno i boriti se za bolje rezultate. Moramo ispraviti stvari. Ovo je moja momčad koja ne igra dobro i ja sam odgovoran. Kao momčad nismo dovoljno dobri i koji god razlozi bili nema mjesta za isprike. Moramo se popraviti, podići standarde jer inače nikad nećemo doći do željenih rezultata, rekao je Ten Hag.

image
PAUL ELLIS Afp

Upitan je Ten Hag i sumnja li u svoje sposobnosti i mogućnost da preokrene stvari u Manchester Unitedu?

- Razumijem da kada nema rezultata da je logično da se postavlja to pitanje, ali ja sam uvjeren da to mogu napraviti. Napravio sam to u svim svojim klubovima, kao i ovdje prošle godine, dodao je Ten Hag.

A legendarni bivši nogometaš Arsenala Paul Merson, tvrdi da mu se čini da je Ten Hag izgubio utjecaj u svlačionici.

- Ne znam što se događa iza kulisa, ali mislim da je toksična atmosfera na travnjaku. Ten Hag je pod ozbiljnim pritiskom. Zbog načina na koji ManUnited gubi utakmice čini mi se da je izgubio igrače. Način na koji gube utakmice nije dobar. Postoje različiti načini na koje možete izgubiti, a ovo nije dobar. Trenutno na terenu djeluju izgubljeno, a da nije bilo obrane penala u posljednjoj minuti protiv Kopenhagena i tu utakmicu ne bi uspjeli pobijediti, rekao je Merson za Sky Sports.

Linker
22. rujan 2024 09:35