MARCO BERTORELLO Afp
OŠTRA IZJAVA

Slavni Brazilac žestoko napao Mbappéa: ‘On je idiot. Ne može tako sr***, mora biti tih‘

Felipe Melo komentirao je sada već prilično staru izjavu francuskog nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2023. 23:34

Neke izjave očigledno nikada na zastare. Tako jedna kojoj je autor Kylian Mbappé, a koja je stara godinu i pol dana i dalje izaziva reakcije i to prilično burne. Zbog njih je francuski nogometaš nazvan idiotom i to od strane nekadašnjeg brazilskog reprezentativca Felipea Mela.

Mbappé je u svibnju 2022. za TNT objasnio zbog čega su Francuska i ostale europske zemlje favoriti na Svjetskom prvenstvu koje se održalo prošle godine u Kataru.

- Prednost koju imaju europske momčadi je ta da mi cijelo vrijeme igramo jedan protiv drugoga u kompetitivnim susretima. Argentina i Brazil nemaju tu kvalitetu natjecanja u Južnoj Americi gdje nogomet nije toliko razvijen kao u Europi. Zbog toga su svjetski prvaci u posljednje vrijeme bile europske momčadi - rekao je tada Mbappé .

Njegovu izjavu su mnogi ismijavali nakon što je Argentina osvojila katarski Mundial, a iako je od tada prošlo gotovo godinu dana, Melo mu je odlučio tek sada odgovoriti.

- Kylian Mbappé je idiot. On je postigao tri gola u finalu Svjetskog prvenstva, ali je Argentina postala svjetski prvak. Ne može tako sr**i o južnoameričkom nogometu. On će osvojiti 3-4 Zlatne lopte, ali mora biti tih. Oni dolaze iz Europe da traže nogometaše u Južnu Ameriku, ne u Francusku - izjavio je Melo.

Linker
16. svibanj 2024 02:17