IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘DOLLA-RUMMA‘

FOTO, VIDEO: Ledeni doček Milanovih navijača za nekadašnjeg ‘ljubimca‘ dobro nasmijao Kyliana Mbappéa

Prije transfera u PSG odbio je Donnarumma potpisati novi ugovor s Milanom težak 150.000 eura tjedno
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2023. 06:41

Sinoćnja utakmica Lige prvaka između Milana i PSG-a bila je povratnička za Gianluigija Donnarummu na San Siru, kultnom stadionu na kojem je igrao između 2015. i 2021. godine.

Nekoć je Donnarumma bio ljubimac navijača ‘Rossonera‘, ali danas je u Milanu postao omražen i u utorak navečer je naišao na neprijateljski doček.

Prije transfera u PSG odbio je Donnarumma potpisati novi ugovor s Milanom težak 150.000 eura tjedno, pa umjesto njega potpisao unosniji ugovor s PSG-om ostavivši tako Milan bez odštete.

image
GABRIEL BOUYS Afp

Zato su Milanovi navijači odlučili ‘počastiti‘ nekadašnjeg ljubimca i to na način da su mu s tribina bacali lažne novčanice dolara. Na njima su stajali napisi ‘plaćenik‘ i ‘Dolla-rumma‘ s Donnarumminim likom.

Dok je Donnarumma uspio ostati hladan na provokacije s tribina, njegov suigrač u PSG-u Kylian Mbappe nasmijao se šali navijača Milana. Tako je viđen na polovici terena kako se smije dok su Donnarummu zasipali lažnim novčanicama.

Uoči same utakmice koja je na kraju završila 2:1 pobjedom Milana predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi pokušao je podsjetiti navijače na sve što je dao Milanu, ali očito bezuspješno.

- Način na koji je doprinio Milanu u više od 215 nastupa bio je nevjerojatan. Imam veliko poštovanje spram Milana i Gigija, rekao je Al Khelaifi.

Odluka da ne potpiše novi ugovor za Milan 2021. godine izazvala je buru na tržištu, pa su ga u svoje redove željeli dovesti Manchester United, Chelsea, Juventus i PSG, a pariški je klub na kraju pobijedio u toj utrci.

image
JONATHAN MOSCROP/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Jonathan Moscrop/zuma Press/profimedia
image
GABRIEL BOUYS Afp

Linker
29. travanj 2024 01:34