JUAN MABROMATA/AFP/PROFIMEDIA Juan Mabromata/afp/profimedia
POTRESNA VIJEST

Panika u Argentini, nogometaš nestao prije deset dana: ‘Tužno, ne znamo baš ništa, izgubio se preko noći‘

Oduvijek je imao problema s balansiranjem sportskog života i razuzdanosti na terenu i van njega
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 21:46

Nadaleko prošireni stereotip o nogometašima koji dolaze iz Južne Amerike, da su iznimno talentirani, ali često imaju probleme s disciplinom i sportskim životom opet se pokazao točnim.

Ovog puta protagonist je argentinski nogometaš Ricardo Centurion. Karijeru je većinom gradio u domaćim klubovima, igrao je i u Europi. a u ovom trenutku brani boje Veleza.

Ipak, to bi se moglo promijeniti. Naime, predsjednik kluba Fabian Berlanga kazao je da je Centurion nestao i da mu se gubi svaki trag:

- Ne znamo ništa o njemu, nestao je preko noći. Zabrinuti smo... Pokušavamo ga locirati putem Google Mapsa, ali isključio je mobitel i ne možemo doći do njega. Prošlo je više od 10 dana otkako je nestao. Ovo je stvarno tužno.

U prošlosti je također imao raznih problema, od alkohola, droge do loše forme na terenu. Upečatljiva je i njegova izjava otprije šest godina:

- Ne spava mi se noću, osjećam da moram nešto popiti!

Oduvijek je imao problema s balansiranjem sportskog života i razuzdanosti na terenu i van njega, a sada je pravo pitanje hoće li se uopće vratiti na nogometne travnjake...

Linker
28. lipanj 2024 10:53