DANIEL ROLAND Afp
BUNDESLIGA

Kramarić asistirao za bod, Bayern prosuo pobjedu u nadoknadi, Matanović ostao na klupi

Izgledalo je da će odnijeti tri velika boda i odlijepiti se na vrhu Bundeslige, ali slavlje je pokvario Marmoush
Piše: Slaven Kižlin, HinaObjavljeno: 06. listopad 2024. 21:59

U zadnjem dvoboju 6. kola Njemačke lige Stuttgart i Hoffenheim su odigrali 1:1, a asistenciju za gol je ubilježio Andrej Kramarić.

Gosti su poveli golom Vala Gendrea u 45. minuti na dodavanje Kramarića, a Stuttgart je poraza spasio Elmedin Demirović u devetoj minuti sudačke nadoknade i to nakon što je promašio penal, ali i bio najbrži na odbijenoj lopti.

Andrej Kramarić je igrao do 73. minute za goste.

Bayernu su gostovanja u Frankfurtu kod Eintrachta vrlo izazovna, dva puta su u posljednjih pet godina gubili s 5:1, stoga su ovog puta krenuli žestoko. U prvih 20 minuta stvorili su nekoliko prigoda, a Kim je iskoristio jednu.

Domaći nisu mogli zadržati loptu niti pet sekundi, ali onda su napravili ono što najbolje rade, iz dvije kontre Marmoush i Ekitike preokreću rezultat. Ipak, do kraja poluvremena Bayern je izjednačio preko Upamecana. U 52. minuti Olise je vratio prednost Bavarcima i izgledalo je da će odnijeti tri velika boda i odlijepiti se na vrhu Bundeslige, međutim, u četvrtoj minuti nadoknade Omar Marmoush opet je pobjegao i zabio svoj osmi pogodak sezone za konačnih 3:3.

image
DANIEL ROLAND Afp

Igor Matanović ostao je na klupi za domaću momčad.

Nogometaši Leipziga svladali su Heidenheim u gostima s 1:0 u 6. kolu njemačke lige. Saska momčad je do pobjede došla u 59. minuti kada je Belgijanac Lois Openda bio precizan. U završnici susreta domaćini su bili još bolji i opasniji, no Leipzig je izdržao do kraja, nekoliko puta se iskazao i vratar Peter Gulacsi.

Linker
06. listopad 2024 23:03