GERRIT VAN KEULEN Afp
DOTAKLI NOVO DNO

Ajax nakon povijesne blamaže povukao nesvakidašnji potez, evo kako se žele iskupiti navijačima

‘Dijelimo tu bol i duboko smo posramljeni‘, stoji u priopćenju
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 22. prosinac 2023. 15:42

Sinoć je najgora sezona Ajaxa u povijesti dotakla novo dno. Ajax za kojeg je Josip Šutalo odigrao svih 90 minuta ispao je iz kupa od četveroligaša Herculesa s 3:2.

Hercules je do 83. minute vodio 2:0 kada je Ajax s dva gola stigao do izjednačenja. No, u 93. minuti domaćini zabijaju za 3:2 i najveću pobjedu u povijesti kluba. Kako je izgledalo slavlje igrača nakon utakmice pogledajte OVDJE.

Ajax se nakon povijesne blamaže odlučio za potez kojim se žele, barem donekle, iskupiti navijačima. Iz kluba su odlučili vratiti novac za karte svim navijačima koji su bili na utakmici. Oglasili su se priopćenjem:

"Zbog lošeg učinka naše momčadi, bez sumnje vam je utakmica USV Hercules - AFC Ajax bila bolna. Dijelimo tu bol i duboko smo posramljeni. U dogovoru sa skupinom igrača i tehničkim osobljem, odlučeno je da će svi gostujući navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu biti obeštećeni. To znači da ćemo vam nadoknaditi troškove karte za utakmicu i putovanja autobusom. Iznos plaćen za ovo će uskoro biti na vašem računu. Ova naknada ne oduzima sjećanje na bolnu večer, ali ništa ne poduzimati nije bila opcija. Hvala vam na bezuvjetnoj podršci.", piše u priopćenju.

Linker
14. svibanj 2024 10:56