BUGARSKI MEDIJI TVRDE

Niti Kranjčar ni Kovač, Zdravko Mamić na klupi Dinama želi vidjeti Peteva

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. srpanj 2012. 13:53

Igrači Ludogoreca su na odmoru, dobili su dva slobodna dana nakon šokantnog ispadanja od Dinama i danas će ponovno u pogon. No bugarski mediji i dalje pišu o porazu u Ligi prvaka i donose senzacionalnu vijest - Dinamo za novog trenera želi Ivajla Peteva!

Bugari su priču saznali iz maksimirske svečane lože, gdje su čuli da je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić svojim suradnicima kazao kako bi volio trenera poput Peteva imati na svojoj klupi. Dobro upućeni bugarski mediji pišu da sadašnjeg trenera Dinama Antu Čačića od otkaza dijeli još samo jedna loša predstava i da je sadašnji strateg Ludogoreca ozbiljna opcija za njegova nasljednika.

Inače, nakon što su krenule priče o mogućoj smjeni trenera, u Maksimiru se počelo šuškati da bi jedan od glavnih kandidata, dođe li do toga, mogao biti Zlatko Kranjčar. On je stara tiha patnja Zdravka Mamića, vječiti kandidat, međutim, njegovom povratku u Dinamu uvijek se nešto ispriječi. Trenutno ima ugovor u iranskom Sepahanu, prvak je te zemlje, ali to neće biti problem, ako se Mamić odluči za njega. I dalje se ozbiljno razmišlja i o Niki Kovaču.

Linker
22. rujan 2024 01:01