Cropix
PREMALA PONUDA

Ništa od transfera u Kinu: Caktaš ostaje uHajduku, slijedi ‘popravak’ ugovora

Od mogućeg transfera Mije Caktaša u Kinu čini se kako nema ništa, barem zasad. Scenarij po kojem bi veznjak karijeru mogao nastaviti u Kini, a po kojem bi Hajduk na ime obeštećenja inkasirao oko 700 tisuća eura nije se obistinio.
Piše: Frane VulasObjavljeno: 01. rujan 2015. 12:34

Interes iz Kine postoji, ali nije to ponuda koja bi zadovoljila Hajduk, da spada u rang onih koje se ne odbijaju, piše Slobodna Dalmacija. Caktaš je najbolji igrač Hajduka u dosadašnjem dijelu sezone, dobrim igrama je zaslužio i poziv u reprezentaciju i sigurno vrijedi mnogo više. Kao što je uostalom i Jean Evrard Kouassi zimus preselio u Kinu navodno za 1,7 milijuna eura.

Nakon ovakvog raspleta igrač i klub sada se okreću prije svega razgovorima oko produžetka aktualnog ugovora koji ističe na kraju ove sezone. Po dosadašnjem Caktaš je s obzirom na status u momčad (sada i reprezentativca) bio jedan od slabije plaćenih igrača. Novim poboljšanim ugovorom to bi se definitivno trebalo izmijeniti.

I sam Caktaš je prije nekoliko dana isticao kako postoji realna mogućnost da u dogovoru s klubom do kraja prijelaznog roka promijeni sredinu, ali i da je sasvim sretan u Hajduku i spreman na produžetak vjernosti “bijelima”.

Linker
22. rujan 2024 04:30