Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
LEGENDA DETEKTIRALA PROBLEM

NIKO KOVAČ PRVI PUT POD PRITISKOM NAKON NEOČEKIVANOG KIKSA Bivša zvijezda njemačkog velikana poručila: 'To više jednostavno ne smije raditi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2018. 17:47

Nogometaši Bayerna u posljednjem su kolu Bundeslige neočekivano izgubili na gostovanju kod Herthe u Berlinu (2:0) te su tako pali na drugo mjesto prvenstvene ljetvice. Trenutačno vodeća momčad njemačke lige je Borussija Dortmund koja je u gostima bila bolja od Bayer Leverkusena (4:2).

Nakon posljednjeg kiksa Niko Kovač, koji je ovog ljeta preuzeo klupu njemačkog velikana, naišao je na kritike navijača, ali i legende kluba kao što je Stefan Effenberg. Spomenuti je tamošnjim medijima kazao kako bivši izbornik Vatrenih ne smije toliko eksperimentirati sa sastavom.

GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 22: Head coach Niko Kovac of Bayern shouts during the Bundesliga match between FC Schalke 04 and FC Bayern Muenchen at Veltins-Arena on September 22, 2018 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)
Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

- On radi nevjerojatan broj promjena. Jednostavno se mora prilagoditi nekoj postavi i ne toliko mijenjati iz susreta u susret. Prarana je faza da bi toliko rotirao, mora se fokusirati na stvaranju prednosti pred rivalima, a ne da ovako prosipa bodove. Ne smije se dogoditi da toliko odmara Lewandowskog ili Jamesa, a zna da je važna utakmica - rekao je nekadašnji veznjak Bavaraca.

Linker
22. rujan 2024 21:25