foto: CROPIX
U RATU S IZBORNIKOM

NAVIJAČI BIJESNI 'Kad smo dobili Norvešku 5:1 bio je nezadovoljan, sad je zadovoljan?!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. rujan 2015. 12:40

U susretu sedmog kola H skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine hrvatska reprezentacija je u Bakuu odigrala razočaravajućih 0-0 protiv Azerbajdžana propustivši veliku priliku posve se približiti plasmanu na Europsko prvenstvo.

Hrvatska je dominirala od prve minute, imala je 68 posto posjeda lopte, 17 udaraca i pet kornera, no nije uspjela slomiti obranu Azera. Hrvatski nogometaši su tijekom susreta imali nekoliko sjajnih prilika, a najbolje su promašili Kovačić i Mandžukić u samoj završnici utakmice. Hrvatska je po kvaliteti bila puno bolja od Azera. No, taktički i tehnički inferijorniji suparnik je svoju priliku tražio u fanatičnoj borbenosti i uspio je ostvariti podvig.

Nakon utakmice svoje mišljenje dao je i izbornik Niko Kovač.

- Idemo dalje, imamo sljedeću utakmicu već za dva dana. Željeli smo pobjedu, ali nismo uspjeli. U prvom smo dijelu odlično odradili povratak posjeda lopte, zalaganje je bilo maksimalno, ali kao što nam je protiv Norveške svaki udarac bio i gol, danas nije ulazilo. Za mene je Hrvatska danas bila odlična, samo nije zabila.

Navijači s druge strane ne razmišljaju kao izbornik i velika većina smatra kako izdanje Hrvatske nije bilo dobro.

POGLEDAJTE NEKE OD KOMENTARA

-Jel vam je i nakon ove utakmice i ovakvog nogometa još uvijek čudno da nas je na FIFA ljestvici prestigla čak i Austrija?

-Ovo mi je već treći koment (naravno nikog nisam vrijeđal...ali sam kritiziral!). Sada bum se...bez zamjere prosim lepo i malo našalil! Gospon Niko na ćemu ste Vi? Znamo za Žutog da je na gemu, ali je bil najveći majstor...kojemu ste vi drugi mogli samo lopte nosit, hehe....

-Nogomet se, Niko, igra radi golova, a samo ona ekipa koja zabije gol(ove) je odlična ekipa, a ona koja to ne zna, ne uspije, naprosto je loša ekipa! Osobito ako igra sa protivnikom koji je slabog rejtinga! Dakle, loše, očajno loše ste igrali, a tako će biti i u Norveškoj! Tvoji razmaženi milijunaši previše čuvaju svoje zlatne nogice, a nestalo je i onog nacionalnog naboja...Prognoza za Norvešku: 3:1!

-Kad se Niko plasirao na SP je bio dobar ? Nikad nitko ne valja.

-JOŠ jednom je Kovač pokazao da se ne razumije u nogomet zar nije smisao nogometa zabiti gol a ne lijepo igrati i dominirati na terenu .MOJ NIKICE ostavi se ti repke i odi nazad u NJEMAČKU jer ovdje u HRVATSKOJ nisi ništa postigao jedno je biti dobar nogometaš a sasvim drugo trener a to sigurno nisi ,taman da nas i odvedeš na prvenstvo nećeš ništa napraviti kao i u BRAZILU ispadamo u prvom krugu ,malo nade i puno jada

-Zanimljivo je kako igrači ostavljaju srce na terenu kada je klub u pitanju a onda su tako mlitavi kada treba igrati za reprezentaciju...A i ne mogu reć da nisu uigrani, to nije opravdanje...skupa su u tom već par godina (barem većina)...samo manjak interesa...

-Kovač jedini krivac...

-Igra je bila vrhunska i Prosinečki na krivoj klupi

-Pa šta je ovo zar smo mi svi budale i ne znamo šta je nogomet igrali su svako za sebe svoju utakmicu a tebi Niko to je bilo odlično. SRAMOTA

-Mislim da se svakoj repki može dogodit jedan kiks,pa pogledajte kako se muče Španjolci,Nijemci,Nizozemci,a mi smo dosad igrali bez ijednog kiksa.Imali smo brdo šansi,a imali bi ih i više da smo ubrzali protok lopte.Robiju svaka čast kako je posložio Azere,vidi se da je majstor.Sve u svemu,nema razloga za paniku i siguran sam da ćemo Norvešku pobijediti.

-I ja sam odličan,samo su rezultati mog rada loši

-Bravo Niko, ti si najbolji selektor u Hrvatskoj.Pa ne možeš ti zabiti gol umjesto njih.Sve u svemu važan bod u borbi za odlazak u Francusku.

-Kad smo pobijedili Norvešku 5:1 bio je nezadovoljan...sad je zadovoljan...

Linker
20. rujan 2024 05:03