Drago Sopta / Cropix
ČEKA SE POTVRDA

Nakon dvije godine, prva veća prodaja: Beqiraj za 4 milijuna eura u Hoffenheimu!

U plavom klubu tvrde da još uvijek nije stigla službena potvrda niti za jednog igrača, ali Zoran Mamić nam je rekao 'kako ima najava da bi Beqiraj mogao u Bundesligu'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. srpanj 2012. 23:46

Iako iz Dinama službene potvrde nema, razni menadžerski izvori, među kojima su i njemački, tvrde da Dinamov napadač Fatos Beqiraj karijeru nastavlja u Hoffenheimu! Po tim izvorima Dinamo će na ime odštete inkasirati 4 milijuna eura, a transfer Beqiraja bit će mu prva velika prodaja nakon dvije godine.

U plavom klubu tvrde da još uvijek nije stigla službena potvrda niti za jednog igrača, ali još u četvrtak nam je sportski direktor Zoran Mamić kazao 'kako ima najava da bi Beqiraj mogao preseliti u Bundesligu'. Prijepodne u eteru su se počela vrtjeti imena dva bundesligaška kluba, Werdera i Hoffenheima, ali na kraju je iz njemačkih izvora stigla vijest da je u igri samo Hoffenheim, te da reprezentativac Crne Gore odlazi u klub u kojem je igrao i Josip Šimunić.

- Neću kazati da za mene nema zanimanja iz Bundeslige, ali u ovom trenutku razmišljam samo o Dinamu i utakmici s Ludogorecom - kazao nam je Beqiraj na nedavno završenim Dinamovim pripremama u Austriji.

Linker
22. rujan 2024 04:31