Srđan Vrančić/CROPIX
TRAŽE NOVOG NAPADAČA

Modri se vratili treninzima: 'Treneru, odužit ćemo vas se zbog slobodnih dana!'

Ne razmišljam o novim napadačima dok je Beqiraj još uvijek s nama. Kad dođe vrijeme, onda ću razmišljati - rekao je dobro raspoloženi trener Ante Čačić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2012. 18:02

Modri su jučer trenirali dva puta, ujutro i poslijepodne. U nedjelju i u ponedjeljak trenirat će jednom u večernjem terminu. Jučerašnji, kao i svi ostali treninzi do utakmice s Ludogorecom u Razgradu (20.00 h), bit će zatvoreni za javnost.

Jučer smo se slučajno sudarili s Dinamovim trenerom i pitali ga kako su igrači nakon dva slobodna dana reagirali na treningu? Je li bilo teških nogu i mamurnih glava?

- Razbudili smo ih odmah, ha, ha, ha...

Čačić je bio uistinu jako dobro raspoložen, a veli da je tako bilo i na jutarnjem treningu.

- Sve je bilo super, dečki su bili izvrsno raspoloženi, motivirani, trening je bio sjajan.

Znači, nije se vidjelo nekakvo opuštanje nakon dva slobodna dana koje je većina uglavnom provela na moru?

- Opuštanje? Pa zato sam dečkima i dao dva slobodna dana da se opuste! - kazao je Čačić u svome prepoznatljivom stilu.

Iz izvora bliskim igračima saznajemo da je potez Čačića naišao na opće odobravanje, te da su svi dečki sretni što imaju takvog trenera. Kažu plavi momci da mu se maksimalno moraju odužiti, te protiv Bugara u utakmicama u kojima nemaju pravo na podbačaj odigrati na najvišoj mogućoj razini.

Crnogorski reprezentativac Fatos Beqiraj je pred odlaskom iz Dinama. Brine li ta činjenica trenera, hoće li tražiti od Zdravka Mamić da mu dovede još jednog napadača?

- Ne razmišljam o tome dok je Beqiraj još uvijek s nama. Kad dođe vrijeme, onda ću razmišljati.

I ne treba trener previše razmišljati, jer insajderske informacije govore da su Modri već krenuli u potragu za napadačem. A pogled je usmjeren prema inozemstvu.

Linker
21. rujan 2024 19:59