Jakov Prkić/CROPIX
U PETAK PROTIV INTERA

Na Poljud stiže Hajdukova 'crna mačka', a Krstičević je bez Radoševića i Caktaša

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 05. prosinac 2012. 20:08

Nije Rijeka još ni apsolvirana, još se nisu svi detalji utakmice dobro ni razjasnili, a već se Poljudu približava nova prvenstvena utakmica. U petak je na rasporedu Inter, a Bijeli ponovno imaju puno problema s kreiranjem početnog sastava. Već odavno nema idealne jedanaestorice, jer stalno su Bijeli žrtve kartona i ozljeda. Kontra Intera sigurno ne igra reprezentativac Josip Radošević, koji je u dvoboju s Riječanima zaradio treći žuti karton.

Maglica je suspendiran zbog crvenog kartona, a minimalni su izgledi za nastup ozlijeđenog Mije Caktaša. Jučer je šepajući na Poljud došao Ruben Lima koji je prošle nedjelje dobio jak udarac, a Ivan Vuković također je upitan za nastup. Na Poljudu sve pršti od problema i Krstičević će se morati dobro potruditi u odgovoru na pitanje “koju jedanaestoricu poslati na travnjak”.

Hajduk je u zadnje vrijeme izgubio standardnost, a s time je počeo gubiti i bodove. Prije Lokomotive ozlijedio se Milić, zbog kartona je izostao Maglica, a tijekom utakmice s Lokosima ozlijedio se Vuković. Nakon susreta Caktaš je verbalno uvrijedio navijače, pa je zbog toga propustio susret u Osijeku. Ali nije bio jedini koji je izostao, jer za utakmicu u Gradskom vrtu Bijeli su ostali i bez viroznog Radoševića, dok je Vuković već bio na popisu ozlijeđenih.

U Osijeku se ozlijedio Oremuš, pa nije igrao u Zelini gdje je utakmicu s klupe odgledao Andrijašević zbog lakše ozljede. I na kraju crne serije došla je Rijeka koju je u bolnici na pregledu dočekao Mijo Caktaš pridruživši se tako Oremušu i Miliću koji nisu bili u konkurenciji za jadranski derbi.

Linker
25. rujan 2024 03:39