Goran Šebelić/CROPIX
RIJEKA MISLI OZBILJNO

Na Kantridu stiže reprezentativac Poljske i bek U19 reprezentacije Brazila

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2012. 13:10

Ipak Poljak! Desni bok Bijelih zatvorit će Lukasz Mierzejewski (29), reprezentativac s pet nastupa za poljsku izabranu vrstu, koji je tijekom jučerašnjeg poslijepodneva trebao sletjeti u Hrvatsku. Bilo je predviđeno da se na Kantridi pojavi još jučer u 12 sati, no novom riječkom pojačanju još je s utorka na srijedu 'pobjegao’ avion iz Frankfurta pa se dolazak prolongirao. Ono najbitnije, potpis, dogodit će se danas, nakon liječničkog, a prije odlaska Scorijinih nogometaša put slovenskog Zreča.

Riječ je o igraču poznatom struci Riječana. Naime, trener Scoria i Mierzejewski kratko su surađivali za vrijeme jednomjesečne avanture u Kavali, netom prije nego što je grčki prvoligaš zapao u financijske probleme, nakon čega su obojica napustila klub. Osim jednog pokušaja da se okuša izvan granica domovine, u dosadašnjoj karijeri braniča ispreplitali su se poljski klubovi. Još 1999. krenuo je u Poloniji iz Gdanjska i potom redom nanizao Legiju iz Varšave, LKS Lodz, Swit Nowy Dwor, Zaglebie Lubin, Widzew Lodz, Cracoviju, Kavalu i kao posljednju stanicu prije dolaska na Kantridu, Podbeskidzie.

U podnožju Rogle danas bi se trebao pojaviti i Thiago Ryan Andrade (21). Brazilac (mladi U-19 reprezentativac), dosadašnji član Fluminensea, također desni bočni...

- S njim smo dolazak dogovorili još prije desetak dana. Tada nismo znali da će Poljak stići - objasnio je Srećko Juričić.

Linker
20. rujan 2024 21:29