AP
HULK

Mogao bih napustiti Zenit

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2012. 12:01

Brazilski nogometni reprezentativac Hulk (26) priznao je nakon utakmice s Milanom u Ligi prvaka kako bi mogao napustiti redove aktualnog kluba Zenita iz St. Peterburga.

Iako je u Zenit stigao ljetos iz Porta uz odštetu od 40 milijuna eura, Hulk se propustio u redovima ruskog prvaka nametnuti i postigao je tek četiri gola u svim natjecanjima. Također, očito je kako njegovi odnosi s trenerom Lucianom Spallettijem nisu na zadovoljavajućoj razini.

- Osjećam se dobro u St. Peterburgu. Moja obitelj je dobro i moj sin je dobro. Ali ako se situacija sa Luciano Spallettijem ne riješi, mogao bih otići u siječnju. Ne znam hoće li Italija biti moja destinacija, ali svašta se može dogoditi – rekao je Hulk za Premium Calcio.

Brazilskoj zvijezdi se očito ne sviđa što ga trener često vadi iz igre prije kraja susreta, pa je tako i utakmicu na San Siru, koju je Zenit dobio 1-0, napustio prijevremeno u 80. minuti.

- Hulk radi i govori što želi. Nemam nikakve sumnje što sam ga ponovo zamijenio – komentirao je nakon susreta Spalletti.

Linker
22. rujan 2024 03:50