OTVORENI POZIV

Modrić poručio Baleu: 'Dođi u Madrid!'; Villas Boas: 'Luka, koncentriraj se na Real!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2012. 11:36

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić pozvao je svog bivšeg suigrača iz Tottenhama Garetha Balea, da mu se pridruži u Real Madridu, kako bi zajedno mogli "vladati svijetom".

Modrić je prošlog ljeta konačno napustio "spurse" i prešao u redove Real Madrida za 33 milijuna funti, te se sada nada da će mu se možda već ove zime pridružiti Bale. Hrvatski reprezentativac otkrio je britanskim medijima da mu je Bale u razgovoru neizravno otkrio da želi zaigrati za Real Madrid.

- Često razgovaramo i znam da želi igrati Ligu prvaka svake sezone, te da mu je san podići trofej pobjednika. Madrid bi bio idelan klub za takav uspjeh - rekao je Modrić te nastavio.

- Ovdje igram s Cristianom Ronaldom koji je nevjerojatan nogometaš. Samopouzdanje s kojim ide okomito prema golu je uistinu fascinirajuće, a s istim samopouzdanjem igra i Bale. Mislim da bi kombinacija Ronaldo-Bale u sredini bila nezaustavljiva za sve momčadi - zaključuje Modrić.

Villas-Boas: Modrić se treba više usredotočiti na Real

Menadžeru Tottenhama Andre Villas-Boasu nije trebalo puno vremena da odgovori hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću na javni poziv Garethu Baleu da mu se priključi u Realu.

- Mislim da bi kombinacija Ronaldo-Bale u sredini bila nezaustavljiva za sve momčadi – rekao je među ostalim Modrić, koji je ljetos Tottenham zamijenio madridskim Realom.

Međutim, Villas-Boas smatra da je takav scenarij neostvariv.

- To je ekstremno teško, ako ne i nemoguće. Očito je Modrić itekako svjestan Garethovih igara zbog svoje ljubavi prema Tottenhamu i činjenice da je jako povezan s njim i ovim klubom, ali to je posve nemoguće – prenosi Portugalčeve riječi Talksport.

- Modrićeva momčad kvalificirala se već za Ligu prvaka, ondje je završila druga u skupini i sada se mora brinuti kako proći u četvrtfinale bez obzira koga im ždrijeb donese. Mora se brinuti i o utakmici protiv Atletico Madrida ovog vikenda budući su ispred njih, pa stoga mislim da se mora više usredotočiti na svoj klub nego na naš - zaključio je Villas-Boas.

Linker
22. rujan 2024 11:21