MOU OSTAVIO RONALDA

Čitatelji Marce se izjasnili: 'Protiv Atletica želimo gledati Ozila, a ne Modrića!'

Za Modrića nema čak ni mjesta u defanzivnom veznom redu gdje bi, prema čitateljima Marce, trebali zaigrati, još jedan Nijemac, Sami Khedira i nezamjenjivi Xabi Alonso
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2012. 11:44

Danas je na rasporedu veliki gradski derbi u prvoj španjolskoj nogometnoj ligi između Atletica i Real Madrida, a čitatelji španjolskog portala Marce svojim su glasovima jasno dali do znanja da ne žele našeg Luku Modrića u početnoj postavi...

Iako rezultati glasovanja nisu objavljeni, posjetitelji Marce su navodno premoćno izglasali u korist njemačkog reprezentativca Mesut Özila kao startera na poziciji "polušpice" u današnjem susret.

Za Modrića nema čak ni mjesta u defanzivnom veznom redu gdje bi, prema čitateljima Marce, trebali zaigrati, još jedan Nijemac, Sami Khedira i nezamjenjivi Xabi Alonso.

Recimo i da Atletico u ovaj susret 14. kola Primere ulazi s ogromih osam bodova prednosti, te da utakmica na Santiago Bernabeuu počinje u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Ronaldo kasnio, Mourinho naredio vozaču autobusa da ga ostavi

Karizmatični portugalski nogometni trener Jose Mourinho pokazao je u petak navečer koliko ne podnosi kašnjenje svojih igrača na dogovore...

Momčad Real Madrida trebala se naći ispred Santiago Bernabeua u 20:45 kako bi se zaputila prema hotelu u kojem obično odsjeda noć uoči domaće utakmice. Međutim, na dogovor se nisu pojavili, jer su zapeli u prometu, Cristiano Ronaldo, Kaka, Pepe, Fabio Coentrao i Alvaro Arbeloa, pa je Mourinho naredio vozaču autobusa da krene bez njih.

Petorica spomenutih nogometaša znala su na čemu su, pa su se "ugurali" u Arbeloin automobil i dovezli se na taj način do momčadskog hotela.

Podsjetimo, Real u sklopu 14. kola prve španjolske nogometne lige dočekuje gradskog rivala Atletico, koji mu bježi velikih osam bodova. Vodeća Barcelona ima čak 11 bodova prednosti ispred "strogog" Mourinha.

Sastav prema glasovima čitatelja Marce:

Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo; Benzema

Linker
22. rujan 2024 13:43