DAILY MAIL TVRDI

Modrić i službeno zatražio transfer, u JAR otputovao iz respekta prema Redknappu

Neće biti iznenađenje ukoliko Levy ostane ravnudušan prema pismenom zahtjevu za odlazak Luke, ali bi mogao smekšati stav ukoliko Chelsea ponudi 30 milijuna funti
Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 14. srpanj 2011. 12:47

Prema navodima Daily Maila koji je to objavio kao eksluzivnu vijest u srijedu navečer, Luka Modrić je službeno zatražio transfer, što bi značilo da je njegova epizoda u Tottenhamu završena. Obično je to tako kad igrač zatraži transfer. Zahtjev je otišao izravno na adresu šefa Daniela Levyja, još jednom je Modrić objasnio da je Levy prekršio njihov gentlemanski dogovor iz prošlog ljeta kad su se sreli u Dubrovniku, gdje je prema Modriću, Levi obećao da će će mu omogućiti odlazak ako se javi veliki klub s velikom ponudom.

Prva ponuda Chelsesa bila je 22 milijuna funti, onda su je podebljali za pet milijuna, ali su u Tottenhamu ostali ravnodušni. Modrić je prije nego je zatražio službeni transfer krenuo s momčadi na početak priprema u Južnu Afiku, ali tvrdi Daily Mail samo iz respekta prema menadžeru Harryju Redknappu.

Neće biti iznenađenje ukoliko Levy ostane ravnudušan prema pismenom zahtjevu za odlazak hrvatskog reprezentativca, ali bi mogao smekšati stav ukoliko Chelsea ponudi 30 milijuna funti ili nešto više. I njemu je jasno da nema razloga držati nezadovoljnog igrača, bez obzira što ima ugovor do 2016. godine. A nova ponuda Chelsea se očekuje, inače se ova nova akcija Modrića tvrde Englezi - ne bi dogodila.

Kako će ova priča završiti zasad je još uvijek neizvjesno, ali novinari koji znaju nešto ili sve u odnosima u nogometu na Otoku uvjereni su da Luka Modrić broji posljednje dane u dresu Tottenhama. Čeka se samo nova ponuda koju Levy neće odbiti.





Redknapp se nada da će utakmice Modriću skrenuti misli s transfera

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izrazio je nadu da će utakmice koje će njegova momčad odigrati na turneji po Južnoafričkoj Republici skrenuti Luki Modriću misli s toliko željenog transfera...

"Spursi" su u srijedu otputovali u Južnu Afriku, a u zrakoplovu je bio i Modrić, premda engleski mediji navode da je isti dan pismenim putem i službeno zatražio od vodstva kluba da ga proda. Ipak, otišao je na turneju sa suigračima iz poštovanja prema Redknappu, premda će se menadžer Tottenhama svojim nogometašima iz privatnih razloga priključiti tek u nedjelju.

Dan ranije će londonski klub odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama, a suparnik će mu biti Kaiser Chiefs.

- Nadam se da će se Modrić, kad ponovno osjeti nogomet, u potpunosti vratiti i da će biti spreman za novu sezonu - istaknuo je Redknapp koji i dalje ponavlja priču da hrvatski nogometaš nije na prodaju.

Isto tvrdi i predsjednik kluba Daniel Levy koji je dosad odbio ponude Chelseaja teške 22, odnosno 27 milijuna funti. Daily Mail, ipak, tvrdi da bi ga iznos od otprilike 30 milijuna funti, koliko bi Chelsea uskoro mogao ponuditi, trebao smekšati.

Linker
25. rujan 2024 06:23