AFP
CHELSEA NA ČEKANJU

Villas-Boas: Transfer Luke Modrića u Chelsea ne zavisi o nama, moramo čekati

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 17. srpanj 2011. 12:29

Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas priznao je da će biti prisiljen potražiti alternativno pojačanje u veznom redu odbije li Tottenham pustiti hrvatskog nogometnog reprezentativca Luku Modrića.

"Bluesi" su već poslali dvije ponude za Modrića, od kojih je druga bila teška oko 27 milijuna funti, no to nije omekšalo stav kluba s White Hart Lanea kao niti činjenica da je sam hrvatski veznjak predao pismeni zahtjev za transfer.

- Radije ne bih komentirao, ali znate kakva je situacija, sve je javno – rekao je Villas-Boas nakon 1-0 pobjede u pripremnom susretu nad Portsmouthom, upitan za komentar situacije oko Modrićevog transfera.

- Razumijemo stav koji su "spursi" zauzeli, pa zato pretražujemo cijelo tržište, ne samo dvojicu igrača (Modrića i Scotta Parkera, op.a.). U veznom redu tražimo jedno od pojačanja. Trebamo pronaći rješenje. Ako se dogodi, dogodit će se, ako ne, ne.

Na pitanje da li je Modrićev transfer ipak samo pitanje trenutka, donedavni trener Porta kaže:

- Ne, ne ovisi to o nama. "Spursi" imaju pravo braniti svog igrača i vlasništvo. Mi moramo čekati. Respektiramo stav koji je Tottenham zauzeo, a cijene o kojima pričamo golemi su iznosi novca.

Linker
25. rujan 2024 08:34