Solun, Grcka, 300910.Stadion Tuomba.Nogometna utakmica 2. kola Europske ligeP.A.O.K. - Dinamo.Na slici: tuga Dinama Leandro Cufre i Fatos Beciraj.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
NAPADI IZ SOLUNA

Modri su smiješni s izjavama da su bili bolji u Solunu, a Halilhodžić je arogantan tip!'

'PAOK sebe vidi kao favorita! Siguran je da će najmanje izvući 0-0 ili 1-1, cijela momčad odiše golemim samopouzdanjem. Nitko i ne pomišlja da bi mogli izgubiti u Zagrebu'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2010. 14:09

Odgovor zašto Dario Krešić neće biti na vratima PAOK-a protiv Dinama potražili smo kod Jorgosa Maziasa, urednika nogometne rubrike sportskog dnevinka SportDaya.

- Nisam čuo za priču da neće braniti zato što je Hrvat. Niti u nju vjerujem. Chalkios je iskusniji, Chalkios je grčki reprezentativac i vjerojatno stoga Havos optira za njega. Doduše, malo je čudan tajming te zamjene - rekao je grčki novinar potvrdivši da Krešić nije imao nikakvih težih pogrešaka u zadnje vrijeme.

- Da, ne mogu mu se pronaći neke manjkavosti ili pogreške...

Na kraju ispada da se stvarno PAOK pribojava Krešića, ali ih Dinamo i atmosfera na Maksimiru uopće ne dira...

- PAOK sebe vidi kao favorita! Siguran je da će najmanje izvući 0-0 ili 1-1, cijela momčad odiše golemim samopouzdanjem.

Ali i prepotencijom, očito. A što kažu na izjave dinamovaca, koje, naravno dopiru do Grčke. Po njima je Dinamo još u prvoj utakmici bio bolji takmac.

- Smatraju ih smiješnima, tipa, da te izjave spadaju u onu demokratsku slobodu govora. Halilhodžić se pak doživljava kao iznimno arogantan tip, i u Solunu se nadaju da će mu u srijedu pokazati svu svoju snagu - zaključio je Mazias.

Linker
06. listopad 2024 10:26