Mateo Kovačić
 Srdjan Stevanovic/Getty Images
STREPNJA U MADRIDU

MATEO KOVAČIĆ ZABRINUO SVE U REALU Stigle loše vijesti iz Zagreba tjedan dan prije velikog derbija

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 13. studeni 2016. 13:30

Problem koji Mateo Kovačić ima sa stopalom izazvala je zabrinutost u Real Madridu gdje pozorno prate vijesti iz Hrvatske. Ako se bolovi 22-godišnjeg veznog igrača pretvore u ozljedu, trener Kraljevskog kluba Zinedine Zidane imat će novih problema tjedan dana uoči velikog madridskog derbija protiv Atletica na Vicente Calderonu.

Nakon što se ozlijedio Toni Kroos, a odranije je ozlijeđen Casemiro, nedostajat će mu na sredini defenzivniji vezni. Kovačića boli od prošlotjedne utakmice protiv Leganesa na Santiago Bernabeuu u kojoj je travnjak napustio u 62. minuti kako bi ušao Luka Modrić.

- Izašao je s terena s problemima, nadam se da nije riječ o ozljedi - rekao je tada Zidane. Novinari u Madridu čekaju vijesti još uvijek se ne upuštajući u procjene Zidanove strategije akoo ne bude mogao računati na hrvatskog reprezentativca.

- Vidjet ćemo kada se vrati u Madrid. Čekamo vijesti iz Zagreba - kaže Patricia Terroba, novinarka sportskog dnevnika Marca. Te su novine u petak objavile tekst pod naslovom “Kovačić pod njegom” napominjući kako vjerojatno neće igrati prijateljsku utakmicu u utorak protiv Sjeverne Irske.

Kovačić je zbog ranijih ozljeda Casemira, Modrića i Jamesa Rodrigueza skupio nekoliko utakmica u kontinuitetu koje je Zidane ocijenio zadovoljavajućima.

- Mateo radi fenomenalan posao. Kasnije, kada svi budu na raspolaganju, možda neće igrati toliko kao sada no to ne znači ništa. Bitno je da se osjeća dobro, da je zadovoljan, da dobro trenira. Ja vidim da uživa - rekao je Zidane.

U Realu prate Vatrene i strepe zbog Kovačića koji će na kraju zbog bolova ipak propustiti utakmicu protiv Sjeverne Irske i vraća se u Madrid.

Linker
25. rujan 2024 12:18