Rijeka, 190910.Danas je na stadionu Kantrida odigrana nogometna utakmica prve hrvatske nogometne lige izmedju HNK Rijeka i HNK Hajduk. Igraci Rijeke su u bijelim dresovima, a Hajduk u plavo-crvenim.Na slici: Anas Sarbini u akciji.Foto: Davor Zunic / CROPIX
 Davor Žunić / CROPIX
VRUĆE NA KANTRIDI

Mario Maloča nakon utakmice: Ne mogu vjerovati da su nas tako krali

Tek ćemo sutra biti svjesni važnosti ove pobjede. Presretan sam, najprije zbog osvojena tri boda, a onda i zato što sam ja zabio pobjedonosni gol - rekao je Brkljača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2010. 11:17

Anas Sharbini mogao je bio veliki tragičar utakmice na Kantridi, a na kraju svoj dio premije može poslati sretnom strijelcu Mariju Brkljači. Anas je u 46. minuti startom na Švrljugi zaradio crveni karton, većina će reći prestrogo...

- Ne pitajte me je li bio crveni ili ne. Dobio sam ga i tu priča završava. Istina, zakačio sam Švrljugu, ali mislim da mi je crveni karton prestrogo dodijeljen - rekao je Anas, dok je junak Brkljača sijao od sreće:

- Tek ćemo sutra biti svjesni važnosti ove pobjede. Presretan sam, najprije zbog osvojena tri boda, a onda i zato što sam ja zabio pobjedonosni gol . Odigrali smo muški i zaslužili ovu pobjedu.

Mario Maloča sipao je gorčinu na zagrebačke suce:

- Ne mogu vjerovati da su nas ovako krali, ali pokazali smo karakter i zasluženo slavili. Zbog nanesene nam nepravde još smo više zapeli, a utoliko je slađe jer je pobjeda došla u finišu utakmice s igračem manje.

Senijad Ibričić opet je bio ponajbolji igrač utakmice.

- Znali smo da je ovo utakmica koja nam može prelomiti sezonu. Istina, jedini smo gol dali pred sam kraj, ali zbog toga je veselje još veće, a naša je pobjeda posve zaslužena.

Robert Lisjak nije imao šansi zaustaviti udarac Brkljače

- Imamo igrača više, minuta je do kraja i trebamo biti maksimalno koncentrirani, a mi dobijemo gol. Bez obzira na to što smo imali i nekih prilika, jedino što mogu reći nakon takve dekoncentracije jest - sami smo si krivi - zaključio je Lisjak, dok je njegov suigrač Andro Švrljuga rekao:

- Bilo bi bolje da nismo imali igrača više, bolje smo igrali i više šansi imali kad je situacija bila jedanaest na jedanaest. Žao mi je zbog ovih divnih navijača koji su vrhunski navijali za nas.

Linker
06. listopad 2024 20:18