TEŠKI DANI

Mandžukić: Istina je da nisam sasvim 'unutra', ali ja sam borac, neću se predati

'Nije mi ugodno sjediti na klupi za pričuve, međutim, neću zabiti glavu u pijesak već nastaviti nametati se na treninzima. Uvjeren sam da moje vrijeme stiže'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 03. prosinac 2010. 12:02

U subotnje poslijepodne nogometaši Wolfsburga ugostit će bremenski Werder u utakmici 15. kola njemačke Bundeslige. Čini se, s Marijem Mandžukićem od prve minute. Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i kluba iz "vučjega grada" nije dobivao mnogo prilika nametnuti se treneru Steveu McLarenu koji je, s razlogom, forsirao napadački tandem Edin Džeko - Grafite. Točnije, prilike koje je dobivao većim dijelom dosadašnjeg dijela sezone spadaju u simboličnu minutažu, no u posljednje vrijeme engleski stručnjak sve više gleda u smjeru hrvatskog napadača koji bi, i zbog Brazilčeve ozljede, trebao dobiti priliku za nastup u startnoj postavi momčadi preko vikenda.

- Sigurno da nisam sretan što je Graffa ozlijeđen. Velika je to šteta za momčad budući da je riječ o za nas vrlo važnom igraču, pa se nadam da to neće dugo trajati. Ipak, jedno je jasno, dobijem li ja priliku zamijeniti ga, dat ću sve od sebe da je i iskoristim - kaže Mandžukić za kojeg službena internetska stranica kluba piše da ne može biti zadovoljan situacijom u kojoj se našao po dolasku iz zagrebačkog Dinama budući da je "tek četiri puta startao za Wolfsburg u Bundesligi i dva puta u DFB-Pokalu, a još uvijek čeka na prvijenac".

- Možda još nisam sasvim "unutra", ali ja sam borac. Nije mi ugodno sjediti na klupi za pričuve, međutim, neću zabiti glavu u pijesak već nastaviti nametati se na treninzima. Uvjeren sam da moje vrijeme stiže.

Trenutačno se, uz omjer od po četiri pobjede i remija i šest poraza, Wolfsburg nalazi na trinaestom mjestu prvenstvene ljestvice što je rezultat koji ne može zadovoljiti nikoga u klubu, pa tako niti hrvatskog napadača.

- Čvrsto sam uvjeren da ćemo se zajedno probiti prema vrhu. Stići će bolja vremena - najavljuje Mandžukić upozoravajući da serija mora startati već u subotu:

- Izuzetno je važno da pobijedimo u domaćoj utakmici. Protiv Werdera moramo do tri boda.

Linker
28. rujan 2024 15:58