JAČI OD ZAKONA

Mamić ukinuo vaučere i poručio: 'U nedjelju izlazim na referendum i glasam ZA!'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 29. studeni 2013. 10:31

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio je danas da će svi navijači Hajduka i bez "vaučera" u nedjelju moći doći na južnu tribinu stadiona u Maksimir, a osvrnuo se i na sinoćnji poraz protiv Čornomoreca u Europskoj ligi te na nedjeljni referendum.

- Donio sam odluku! Navijači Hajduka će moći koristiti južnu tribinu bez ikakvih vaučera. Mogu doći na blagajne na stadionu i slobodno kupiti ulaznicu, isto pravilo vrijedi za sve one koji će htjeti na Zapad ili Istok. Pozivam i BBB-e da se vrate na svoju tribinu. Želim da Dinamo u fer i sportskoj borbi pregazi Hajduk kao plitak potok i u nedjelju i u srijedu u Kupu. To je naređenje svima u momčadi.

Izvršni predsjednik Dinama potom se dotaknuo i sinoćnje utakmice Dinama i Černomoreca, ali i trenera koji su u zadnjih nekoliko godina vodili Modri klub.

- Čestitke Rijeci, postao sam njihov veliki navijač. Kad je Dinamo u pitanju, htio bih čestitati svom bratu i stožeru koji su momčad koja je bila na samome dnu uspijeli podići. To što su napravili svi treneri neznalice u posljednjih nekoliko mjeseci je strašno, a moj brat Zoran Mamić je preko noći preporodio momčad, jedino je nedostajalo sreće. Ovi treneri neznalice uzmu otpremnine od nekoliko tisuća i onda drugi dan nakon otkaza komentiraju što bi trebalo napraviti u Dinamu. Može ih biti sram. Ponosan sam na brata Zorana i njegove suradnike, Štefanića, Ibrahimovića, Cvitanovića i Krznara. Za razliku od drugih stožera sada se radi, ti pomoćnici nisu nosači čunjeva. Igrači su pokazali da su ogroman potencijal, ali nisu utrenirani, primamo golove kao mala djeca. Pored ovih trenera koji su tu bili bi propali i Messi, Ronaldo i Ibrahimović. Najbitnije je u nogometu imati rad, disciplinu i taktiku, a ovi moji nemaju pojma niti o jednoj od tih kategorija. Dođe mi da se ubijem. Što god dotaknem pozlatim, jedino nisam imao sreće s trenerima. Da mi sutra dođe Vaha odmah bi se maknuo iz Dinama, on bi Modre doveli u TOP 20 klubova u Europi, to je trener, ostali su ništa.

Za kraj je Zdravko Mamić otrkio i što će zaokružiti na nedjeljnom referendumu.

- Ja Zdravko Mamić sam za bezuvjetno ZA! U nedjelju ću sa zadovoljstvom izaći na referendum i zaokružiti 'za', to je dužnost prema mojoj majci i mojoj djeci. Kakav bi ja to bio sin ili otac koji bi zanijekao da je brak zajednica muškarca i žene. Ja se osjećam ugroženo a ne oni, jer ja sam dva puta bio privođen sa ovog stadiona i dobio sam optužnicu od godine do 10 godina zatvora. Drugi put sam završio u zatvoru u famoznom slučaju kada sam na osebujan način opisivao lik i djelo ministra Jovanovića. Dva put sam proveo noć u zatvoru, e pa neću više šutit, u ime mojeg djeda, bake i djece ja sam ZA!!! Da li je brak zajednica muškarca i žene, naravno da je, nije nas roda donijela na ovaj svijet. Znam da će mi sada priprediti još veći pakao i meni i Dinamu ali ja sam još tu, i bolje da živim jednu minutu časno nego sto godina kao fukara. Ja protiv nikoga nemam ništa i ne mislim da imam veća prava od bilo koga. Nećete vi mene učiti što da jedem kako da se oblačim, pa što ako ja volim narodnu glazbu, ja sam se naslušao više simfonija, Pavarottija i ostalih, ali ja volim narodnu glazbu, volim kad mi prolazi kroz vene.

Linker
22. rujan 2024 08:36