Duje Klaric / CROPIX
ČUĐENJE U SPLITU

Brbić ne može vjerovati: 'Zar je Mamić toliko moćan da može mijenjati zakone?'

To je prava katastrofa i pitam se u kakvoj to državi živim - ogorčen je predsjednik Bijelih
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. studeni 2013. 22:05

Hajdukov predsjednik Marin Brbić nije ostao bez komentara na izjašnjavanje Zdravka Mamića, koji je u Maksimiru podvukao da hrvatski prvak neće provesti proces vaučerizacije za nedjeljni derbi.

- Činjenica je da nas raduje što po svemu sudeći neće biti vaučerizacije, jer će se, držim, spriječiti moguće miješanje navijačkih skupina na tribinama i opasnost od izgreda - riječi su Brbića, kojeg nije razveselilo i sve što je čuo iz usta Zdravka Mamića.

- Iznenađuje me, naime, da Mamić može tako mijenjati zakone. To je prava katastrofa i pitam se u kakvoj to državi živim kad je predsjednik jednog nogometnog kluba iznad zakona i propisa - dodao je Brbić.

Hajduk primio 14 zahtjeva za vaučere

Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja u sportu Hajduku je, očitovali su se s Poljuda, uveo obvezu vaučera za gostujuće navijače i Hajduk je istu proveo - tijekom ovog tjedna primio je ukupno 14 zahtjeva i jučer su ih službeno proslijedili Dinamu. Među 14 zainteresiranih je po sedam navijača i navijačica, najveći dio iz Slavonije, samo dvoje iz Dalmacije.

Poštujući zaključak navedenog Nacionalnog odbora, Hajduk je u petak objavio i poziv za predaju vaučera za utakmicu Hrvatskog kupa što će se između Dinama iz Zagreba i Hajduka igrati u srijedu u Maksimiru.

Linker
22. rujan 2024 10:33