youtube
MODRI ZIMSKI SHOPPING

MAMIĆ 'KRADE' ZVEZDI SJAJNOG VEZNJAKA? U Beogradu ne žele niti čuti: 'O prodaji bilo kojeg igrača Zvezde Dinamu nema prostora ni za razmišljanje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2016. 12:06

Kako tvrde mediji u Srbiji, Dinamo je navodno zainteresiran da već na zimu na Maksimir dovede Zvezdinog Mitchella Donalda. Nizozemac je u listopadu prošle godine iz ruske Mordovije stigao za 200 tisuća eura u Crvenu Zvezdu, a nogometni stručnjaci tvrde kako je njegova trenutačna cijena dostigla 1.5 milijuna eura.

Dinamu su hitno potrebna pojačanja već u siječnju, a Zdravko Mamić u kratkom je razgovoru za srpski Informer kazao kako je otovoren za sve opcije.

- Mi u Dinamu smo otvoreni za suradnju. Ukoliko u Srbiji postoje dobri igrači, ako ih klubovi žele pustiti i ako oni uopće žele doći mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Čuo sam puno dobrih stvari o Donaldu i skauti iz Dinama su ga pratili na nekoliko utakmica. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati u idućih nekoliko dana, još ima vremana do početka prijelaznog roka. Znam da je riječ o kvalitetnom igraču, koji je puno pomogao Zvezdi i vjerujem kako bi se dobro snašao i u Dinamu - rekao je Mamić za Informer.

Ipak, da sve ne bi prošlo glatko pobrinuo se direktor Zvezde Zvezdan Terzić koji nema namjeru prodavati igrače bilo kojem hrvatskom klubu.

- O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je okosnica Zvezdine momčadi i potreban nam je za osvajanje još jedne titule. On mora ostati do ljeta. Nije stvar cijene, već nam je potreban - poručio je Terzić za Informer.

Linker
18. rujan 2024 14:34