twitter
NAJSKUPLJI TRANSFER

Madriđani u iščekivanju Balea: Pozornica na Santiago Berenabeu je već podignuta

Bit će to najskuplji transfer u nogometnoj povijesti težak 99 milijuna eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2013. 21:55

U Madridu su spremni za najskuplji transfer u povijesti nogometa. Španjolska Marca, inače poznata kao 'glasnik' Reala, piše kako je potpis Garteha Balea za Kraljevski klub samo pitanje sata... Tottenham je pristao na odštetu od 99 milijuna eura, a Bale će imati plaću od 10 milijuna eura godišnje... U Realu takvu plaću imaju samo Ronaldo i Kaka.

Očekuje se kako će klubovi objaviti kako je posao zaključen nakon što Tottenhamov direktor Franco Baldini također u Madridu dogovori transfer Erica Lamele, kao i prelazak u Tottenham Iaga Falquea iz Rayo Vallecana.

Kako navode Španjolci, sam potpis za Balea za Real Madrid trebao bi se dogoditi u ponedjeljak nakon što Velšanin obavi liječnički pregled. Za to vrijeme na Santiago Bernabeu diže se pozornica, na kojoj će biti predstavljen najskuplji igrač na svijetu.

U Realovom web shopu već se može kupiti Baleov dres!

U Real Madridu zabunom su putem svoje web-stranice prijevremeno potvrdili javnu tajnu, da će sjajni veški nogometaš Gareth Bale (24) pojačati njihove redove. U službenom Realovom web-shopu s dresovima već stoji Baleov dres s brojem 11.

Službena potvrda Baleovog transfera iz Tottenhama u Real je samo pitanje sati, a svi engleski i španjolski mediji tvrde da će dugoočekivani potpis uslijediti u petak. Bit će to najskuplji transfer u nogometnoj povijesti težak 99 milijuna eura.

Related content

Linker
29. rujan 2024 01:19