AP
VIŠAK NA BERNABEUU

Ponavlja se povijest u Realu: Žrtve dolaska Garetha Balea biti će Ozil i Di Maria

Piše: Tomislav PoljakObjavljeno: 26. kolovoz 2013. 12:15

Ponavlja li se povijest na Santiago Bernabeu? Dok kraljevski dio Madrida čeka sutrašnje predstavljanje Garretha Balea, kroničari se prisjećaju povijesti i upozoravaju na pogrešku koju je Real napravio posljednji puta kada je srušio svjetski rekord po visini plaćene odštete.

Tog ljeta 2009., kada su na trojicu igrača, Cristiana Ronalda, Kakú i Karima Benzemu, potrošili oko 200 milijuna eura, u Madridu su se posljednjeg dana prijelaznog roka riješili dvojice igrača. Wesley Sneijder i Arjen Robben morali su napustiti klub iako to nisu željeli.

Robben je otišao prema Münchenu, Sneijder u Inter. Treba li podsjećati da su obojica od tada postali prvaci Europe sa svojim klubovima, dok je “La Décima” u Madridu još uvijek sanak pusti?

Zato će i Carlo Ancelotti morati dobro razmisliti želi li se riješiti “viška”. Engleski mediji nagađaju da bi na izlaznim vratima trebao biti Ángel di María (odlazi ukoliko Arsenal ponudi 30 milijuna eura), a možda i Mesut Özil, kojeg dolaskom Velšanina mnogi sele na klupu.

Linker
29. rujan 2024 03:36