RAT U SVLAČIONICI?

LUKA MODRIĆ SE NE SLAŽE S KOVAČEM 'Trudili smo se, ali ako izbornik misli drugačije...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. rujan 2015. 01:13

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač čestitao je Norveškoj na zasluženoj pobjedi u susretu H skupine kvalifikacija za EP 2016. godine poručivši kako njegovi igrači nisu zaslužili pobjedu.

- Nismo zaslužili pobjedu. Čestitam Norvežanina na osvojenim bodovima. Pokazali su htjenje i zalaganje, ostavili su srce na terenu. Pokazali su ono što mi nismo - kazao je Kovač.

Igrači su svjesni koliko loše igraju, ne bježe od toga, ali većina odbija tvrdnju izbornika Kovača da nemaju dovoljno želje. Ivan Rakitić kaže:

Ivan Perišić kaže:

- Kao što pobjeđujemo skupa, gubimo skupa. Oni su više željeli pobjedu, bili su agresivniji, išli su na svaku loptu. Nešto moramo mijenjati u igri jer ovo nije dobro. Trener je postavio ekipu kako je postavio, svaki igrač mora dati 100 posto, a mi to nismo napravili i ne zaslužujemo ni bod. Sad moramo sljedeće dvije utakmice pa što bude. Ne možemo više tako dalje, nema žara ni agresivnosti. U Azerbajdžanu je bilo još i dobro kako je bilo ovdje u Oslu.

Zašto bi oni više željeli pobjedu?

- Ne znam, moramo se boriti jedan za drugog, to je jedini način.

Luka Modrić za kraj:

- To da nismo igrali borbeno, izbornikovo je mišljenje. Mi smo se trudili, siguran sam da nema igrača koji nije dao maksimum. Izgledalo je loše, nismo imali igru, nismo imali ništa, ali svi smo dali sve od sebe. Nažalost, otišlo je sve u krivom smjeru. Po meni, a svatko ima svoje mišljenje.

Linker
23. rujan 2024 04:30