POSAO IZ SNOVA

Luis Suarez novi igrač Barcelone, Englezima čak 88 milijuna eura odštete!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2014. 17:56

Prema pisanju uglednog nogometnog portala Goal.com postignut je dogovor između Barcelone i Liverpoola u slučaju transfera Luisa Suareza s Anfielda na Nou Camp.

"Luis Suarez je definitivno novi igrač Barcelone, a klub će tijekom dana transfer i službeno objaviti na svojoj stranici! Kao što smo već pisali, Suarez je izabrao 'devetku', a Liverpool će zaraditi basnoslovnih 88 milijuna eura" kaže goal.com

Liječnički pregled će Suarez odraditi u Urugvaju, u prisustvu Barceloninih doktora, a momčadi će se priključiti tek po isteku četveromjesečne suspenzije koju mu je FIFA nametnula, nakon što je ugrizao talijanskog stopera Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Za vrijeme kazne, koja mu istječe 26. listopada, Suarez ne smije trenirati ni s jednom momčadi, ni biti prisutan na nogometnom stadionu.

Recimo i da će Barcelona Suarezov transfer djelomično financirati od prodaje Alexisa Sancheza Arsenalu, što je praktički gotova stvar. " Topnici" će Barceloni platiti oko 45 milijuna eura, dok će ostatak novca doći od prodaje Cesca Fabregasa Chelseaju.

Linker
23. rujan 2024 04:28