Bratislava, Slovacka, 110810.Stadion Pasienky.Medjunarodna prijateljska nogometna utakmica Slovacka - Hrvatska.Na fotografiji: Ivica Olic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
DFB-POKAL

Louis van Gaal: Ivica Olić sigurno neće nastupiti u kup utakmici

Utakmica u ponedjeljak igra se u Kölnu, a na strani minhenskog kluba koji u natjecanju brani naslov prvaka neće nastupiti niti Daniel van Buyten
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 15. kolovoz 2010. 16:12

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić propustit će ogled svog Bayerna i petoligaša Germanije Windeck u susretu 1. kola DFB-Pokala.

Utakmica u ponedjeljak igra se u Kölnu, a na strani minhenskog kluba koji u natjecanju brani naslov prvaka neće nastupiti niti Daniel van Buyten.

Olić zbog problema s koljenom koju je zaradio tijekom prijateljskog ogleda protiv Slovačke (1-1), a belgijski nogometaš zbog problema s gležnjem.

- Još je uvijek teško postaviti dijagnozu, ali dobio je udarac u koljeno koje mu ionako nije baš dobro. Sigurno neće nastupiti - kazao je o Oliću trener momčadi Louis van Gaal, koji osim spomenutog dvojca neće moći računati niti na Arjena Robbena i Brena.

Na golu je najavljen Jörg Butt, a očekuje se i nastup Francka Riberyja.

Linker
28. lipanj 2024 04:05