KICKER

'Olić igra protv K'lauterna'

Olić je prije od očekivanog zaliječio ozljedu, te se nada već u ovome tjednu vratiti na teren. U ponedjeljak se hrvatski nogometni reprezentativac priključio momčadi
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 23. kolovoz 2010. 15:39

Već ovoga tjedna valja očekivati povratak Ivice Olića na travnjak, izvještava o zdravstvenom stanju hrvatskog napadača Bayernove momčadi Kicker...

Olić "je prije od očekivanog zaliječio ozljedu koljena, te se nada već u ovome tjednu vratiti na teren. U ponedjeljak se hrvatski nogometni reprezentativac priključio momčadi, a u petak će biti u Bayernovom kadru za utakmicu protiv Kaiserslauterna", piše njemački sportski magazin.

Takvo što najavljivao je Bayernov strijelac još prošloga tjedna, no iz izjava trenera momčadi Louisa van Gaala nije ispoljavao optimizam. Povratak treningu, ipak, daje Oliću za pravo očekivati, premda će to ovisiti i o Van Gaalovoj odluci, da bude aktivan u utakmici 2. bundesligaškog kola.

Podsjetimo i da je Olić još ranije bio na pregledu kod Bayernovog liječnika Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta, te da je ustanovljeno kako njegov ozlijeđeni meniskus neće biti potrebno operirati.

Linker
01. srpanj 2024 05:16