Sporting Gijon's Mate Bilic kisses his jersey after scoring a goal against Mallorca during their Spanish first division soccer league match at El Molinon stadium in Gijon October 4, 2009. REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN SPORT SOCCER)
 Reuters
ZAHUKTAO SE MERCATO

Lokomotiv poslao ponudu za Ibričića, Hajduk želi vratiti Matu Bilića na Poljud!

U transferu Senijada Ibričića u Lokomotiv iz Moskve, Hajduk prema ugovoru sa svojim igračem ima pravo na 80 posto odštete, što znači da bi zaradio 5,2 milijuna eura
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. siječanj 2011. 22:25

Ruski prvoligaš Lokomotiv poslao je Hajduku službeni zahtjev za pregovore oko otkupa ugovora njihovog najboljeg igrača Senijada Ibričića , a neslužbeno se saznaje da bi cijena koju su Rusi spremni platiti bila oko 6 milijuna eura!

- Spremni smo na korespondenciju s Lokomotivom u sljedeća tri dana - potvrdio je Hajdukov predsjednik Josip Grbić.

Konačnu odluku o potencijalnom transferu Ibričića u Lokomotiv donijet će Nadzorni odbor Hajduka, ali evidentno je da Rusi imaju ozbiljne namjere čim su poslali službeni dopis u klub.

U transferu Ibričića Hajduk prema ugovoru sa svojim igračem ima pravo na 80 posto odštete, što znači da bi zaradio 5,2 milijuna eura.

Mate Bilić se vraća na Poljud?

Od prije nekoliko tjedana u kuloarima se čuje da je moguć povratak Mate Bilića u Hajduk. O tome, dakako, nema službene potvrde iz Hajduka, a niti se igrač izjašnjava. No, kako glasina dolazi s više strana, moguće je da je netko na Poljudu razmišljao da se iskoristi vakuum u karijeri tog igrača. Biliću je u Sporting Gijonu trenutno loše i bio bi neracionalan ako bi odbio poziv Poljuda, jer osim što bi ušao u kontinuitet igre, bio bi bliže i oko izbornika.

Linker
25. rujan 2024 12:26