PAUN PAUNOVIC/CROPIX Cropix
U DRUGAČIJOJ ULOZI

Rakitić o velikom finalu Lige prvaka, Kovačiću i mogućem povratku među Vatrene: ‘Bit ću najveći navijač‘

Bivši reprezentativac Ivan Rakitić govorio je o nastupu hrvatske nogometne reprezentacije na Euru
Piše: SNObjavljeno: 29. svibanj 2021. 12:33

U intervjuu za Favbet Rakitić se dotaknuo i teme mogućeg povratka među Vatrene, a komentirao je i večerašnje finale Lige prvaka, te ulozi Matea Kovačića.

"Mislim da će ovaj Euro biti zahtjevan. Jer će igrači morati putovati diljem Europe i to je nešto novo...Za mene je Francuska momčad s najvećom kvalitetom i korak ispred drugih. Mislim da će biti jako dobri na Euru, ali vidjet ćemo sve. Siguran sam da će i Njemačka, Španjolska biti spremni, Italija se vratila i jaka je, nadam se da će i Hrvatska imati sjajan turnir. Bit će ovo drugačiji Euro i vidjet ćemo nekoliko iznenađenja", rekao je Rakitić na konferenciji za medije u Rumunjskoj na kojoj je počeo rebranding tvrtke Favbet.

O finalu Lige prvaka i ulozi Matea Kovačića u Chelseaju.

image
Ivan Rakitić
Screenshot

"Mateo je fantastičan igrač koji razumije igru na poseban način. I baš mi je drago vidjeti kako se uklopio u igru novog trenera. Mateo je za mene igrač koji može voditi momčad, svoj Chelsea i koji će voditi našu reprezentaciju dugi niz godina. Želim mu svu sreću svijeta i ako može da na neki način dovede taj trofej i u Hrvatsku", objasnio je Rakitić i osvrnuo se na finale Lige prvaka,.

"Veliko finale je uvijek nešto posebno. Prilika za osvojiti najveći trofej koji postoji za sve nas u klupskom nogometu. Bit će interesantno vidjeti kako će Pep pripremiti svoju momčad, a Chelsea će biti spreman. Uvjeren sam da će biti mali detalji koji će odlučiti utakmicu", objasnio je bivši Vtareni.

Evo kako je komentirao moguć povratak u reprezentaciju.

"Da je srce bolno, da bih volio obući dres Hrvatske, naravno, to je, prije svega, najveća čast za sve nas. Situacija je takva kakva je, pratit ću kao najveći navijač sve naše utakmice. Uvjeren sam da će izbornik Dalić način na najbolji mogući način spremiti dečke i da će nas učiniti sve jako ponosnima. Da uživamo i da učine sve za svoj narod. Bit će sigurno jedna velika Hrvatska i ovdje sam dati im podršku", rekao je Rakitić.

Linker
23. travanj 2024 08:58