GABRIEL BOUYS Afp
TVRDE TALIJANI

PSG-ov tragičar ekspresno napušta Pariz?! ‘Od početka se nije osjećao voljenim, a oni ga žele‘

Ljubav na relaciji Gianluigi Donnarumma - PSG pukla je brzo, nakon manje od godinu dana
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2022. 15:06

Tako barem pišu talijanski mediji nakon ispadanja PSG-a u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida. Pogreška Donnarumme prethodila je prvom golu Reala za izjednačenje na 1:1 nakon čega je uslijedio preokret i na koncu pobjeda Reala 3:1 i prolaz u četvrtfinale.

Nakon ispadanja PSG-a talijanski izbornik Roberto Mancini navodno je nazvao Donnarummu kako bi ga utješio. ‘Azzurri‘ igraju u razigravanju za SP protiv Sjeverne Makedonije za dva tjedna, pa se talijanski izbornik želio pobrinuti da mu prvi vratar nije potonuo nakon šoka u Madridu.

image
JAVIER SORIANO Afp

Istovremeno, Gazzetta tvrdi kako se 23-godišnji vratar ‘nije najbolje snašao u francuskoj prijestolnici, nije se osjećao voljenim od navijača od prvog dana‘ i kako će na kraju sezone ‘razmotriti svoje opcije, a oko na njega bacio je Juventus‘. Talijanski velikan kontaktirao je igračevog agenta Mina Raiolu i prije nego li je potpisao za PSG prošlog ljeta, a ostaje za vidjeti hoće li ga opet pokušati potpisati.

Potencijalna zapreka cijelom poslu mogla bi biti činjenica da Donnarumma u PSG-u godišnje zarađuje oko 8 milijuna eura neto, ali i visina njegove odštete. Transfermarkt.de mu vrijednost procijenjuje na 65 milijuna eura. Podsjećamo, Donnarumma je prije odlaska u PSG branio boje Milana šest godina.

Linker
28. travanj 2024 15:54