DAX IMAGES Nurphoto Via Afp
DOTAKNUO SE HRVATA

Modrićev suigrač nahvalio Vatrenog i njegovu ulogu u Real Madridu: ‘Trener je već sve rekao‘

Dani Carvajal je nakon utakmice sa Šerifom komentirao izvedbu Luke Modrića i njegovu ulogu u ekipi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2021. 13:24

Real Madrid je s 3:0 pobijedio na gostovanju kod Šerifa u Ligi prvaka. Kraljevski klub je kolo prije kraja prvi u skupini D s 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Intera i šest više od trećeg Šerifa, dok je zadnji Šahtar s jednim osvojenim bodom. Nakon nove velike pobjede i osiguravanja iduće faze u Ligi prvaka, pred medije je stao Dani Carvajal.

"Bilo nam je jako hladno, ali rezultat sve čini puno ugodnijim. Prošli smo skupinu i ispunili naš cilj. U zadnjim utakmicama nismo uspjeli proći bez primljenog gola, a sada smo to ostvarili i nadamo se da ćemo tako i nastaviti jer nam to osigurava bodove", rekao je Carvajal za Movistar+.

Carvajal je pohvalio veznjake Casemira, Luku Modrića i Tonija Kroosa.

"Trener je sve rekao o njima. Oni su najbolji i to pokazuju. Igraju na vrlo visokom nivou, a danas su to ponovili. Oni su odredili ritam i kvalitetu naše igre u ovom susretu", rekao je Carvajal.

U zadnjem kolu će se odlučivati o pobjedniku skupine, ali Carvajal ističe kako je cilj bio prolaz i da je to najvažnije.

"Nećemo kalkulirati jer protiv Intera lako možete upasti u probleme, ali sada se okrećemo nedjelji i ustakmici protiv vrlo jake Seville. Igramo svaka tri dana i moramo se što bolje odmoriti i pokušati osvojiti maksimalan broj bodova", zaključio je Carvajal.

Linker
26. travanj 2024 00:36