Salah u studiju BT Sporta na terenu

 SCREENSHOT: TWITTER
SALAH NASMIJAO STRUČNJAKE

‘Ispod sam očekivanja, zacrtao sam si 40 golova i 15 asistencija, a evo koga želim u finalu Lige prvaka‘

Nakon Liverpoolovog plasmana u finale Lige prvaka oglasio se egipatski napadač ‘Redsa‘ Mohamed Salah
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2022. 06:54

U izjavi za kamere BT Sporta Salah je otkrio kako si je zacrtao cilj od 40 golova i 15 asistencija za sezonu 2021/22. Salah je inače trenutno na 30 postignutih golova u sezoni.

"Uvijek si na početku sezone postavljam ciljeve. Znam što želim postići individualno i momčadski. To je način na koji znam kako mi sezona ide", rekao je Salah.

Rio Ferdinand je prekinuo njegovu izjavu pitanjem: "Trideset golova i 15 asistencija imaš dosad, je li to iznad ili ispod očekivanja?"

"Oh, ispod", rekao je Salah i izazvao smijeh okupljenih, prije nego li su shvatili da je sjajni napadač ozbiljan.

"Da, imam velika očekivanja od sebe. Iskreno, nikad ovo nisam rekao, ali prije nego li je sezona krenula zacrtao sam si 40 golova i 15 asistencija. Zato se sada moram koncentrirati na golove. Trent (Alexander-Arnold) će se ljutiti jer imam najviše asistencija u Premier ligi, ali ići ću na sve."

Salah je otkrio koga bi želio za suparnika u finalu Lige prvaka u Parizu na kraju mjeseca.

"Moram biti iskren i reći da bih želio igrati protiv Reala. Manchester City je zaista teška momčad protiv koje smo igrali nekoliko puta u sezoni. Ako me pitate, osobno bih volio Real. Izgubili smo finale ranije protiv njih i želio bih igrati protiv njih i nadam se pobjedi", zaključio je Salah.

Linker
02. listopad 2024 20:36