Getty
LAKO JE SAD PRIČATI

Legenda se preko noći 'odrekla' Kovačića: 'Hrvat nikad nije dao 100 posto, dobro da su ga prodali!'

Legenda talijanskog nogometnog diva Intera, Beppe Bergomi, podržao je prodaju Matea Kovačića Realu, iako je do sada podržavao 'instaliranje' Hrvata kao stožernog igrača slavnog milanskog kluba. Po njemu, odlazak Kovačića je višestruko dobar za Inter...
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. kolovoz 2015. 20:35

"To je komplicirana situacija. S financijske točke gledišta, Inter je napravio odličnu stvar. Odšteta koju će dobiti je važna za funkcioniranje kluba. Ali i s druge strane, mislim da Hrvat nikad nije uspio dati punih 100 posto, a ni treneri mu nisu našli pravu ulogu, ni Stramaccioni, ni Mazzarri prije, pa ni sada Mancini. Dobro je da su ga prodali, to pravi izbor", poručio je 51-godišnji Bergomi, nekadašnji branič koji je cijelu svoju karijeru (1979-1999) proveo u slavnom milanskom klubu i skupio više od 750 nastupa u crno-plavom dresu.

Unatoč prodaji stožernog igrača, Bergomi se i dalje nada da će Inter ove godine osvojiti naslov prvaka Italije.

"Rezultazi u pripremnom razdoblju ne znače ništa. Mislim da Inter ove sezone ima odličnu priliku. Mancini je uvijek ciljao najviše domete, pa tako mora biti i ovog puta. Inače će to biti sezona velikih razočaranja".

Linker
24. rujan 2024 00:17