Ronald Goršić/CROPIX
FRANCUZI O MODRIMA

Källström: Trebali smo im utrpati 4-5 komada; Bastos: Očekivao sam veći otpor

Jako smo zadovoljni jer smo osvojili tri boda. Što se tiče Dinama, to nije loša momčad, stvorio je dvije šanse za gol, ali srećom po nas nije ih iskoristio, rekao je Källström
Piše: Dragan ZubovićObjavljeno: 28. rujan 2011. 14:07

Kim Källström žalio je što pobjeda Lyona nad Dinamom nije bila i uvjerljivija:

- Mogli smo u prvom poluvremenu osigurati veliku prednost od čak 4-5 golova, ali nažalost promašili smo nekoliko izglednih prilika za gol. U drugom dijelu smo malo pali u igri, ali na kraju krajeva je važno bilo da osvojimo bodove koji su važni za nastavak natjecanja u Ligi prvaka. Jako smo zadovoljni jer smo osvojili tri boda protiv izravnog protivnika za 2. mjesto u našoj skupini. Što se tiče Dinama, to nije loša momčad, hrvatski prvak je stvorio dvije šanse za gol, ali srećom po nas nije ih iskoristio. Ali u budućnosti moramo paziti da nam protivnici ne stvaraju šanse za gol.

Michel Bastos je podvukao zadovoljstvo igrom Lyona...

- Igrali smo jako dobro, osobito u prvom dijelu utakmice, kada smo mogli postići još 3-4 gola, čime smo mogli na vrijeme riješiti pitanje pobjednika. Šteta što nismo postigli uvjerljiviju pobjedu. Dinamo je dobra momčad, nije zalutao u Ligu prvaka, iako sam očekivao da će pružiti veći otpor.

Linker
25. rujan 2024 02:21