Paun Paunovic / CROPIX
DESETKOVANI U KOPRIVNICU

Krstičević uoči utakmice protiv Slavena: 'Ništa me ne znanima osim ove utakmice'

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 20. travanj 2013. 15:25

Ne pamti se odavno da jedan trener Hajduka nije mogao napuniti zapisnik sa igračima, Mišo Krstičević ima na raspolaganju samo 17 nogometaša za prvenstveno gostovanje u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Ozljede i suspenzije su desetkovale igrački kadar "bijelih", na listi nedostaju (uz nekolicinu igrača koji su već duže vrijeme ozlijeđeni poput Oremuša, Ozobića, Tomaša i drugih...) sad su se našli Maloča i Stojanović (odrađuju kartone) te Andrijašević, Vršajević, Nižić, Jozinović (ozljeđeni), a pod znakom pitanja je nastup Maglice i Sušića a u kadar se vraćaju Milović i Jonjić koji mogu igrati samo sa specijalnom maskom.

Krističević je mogao uzeti još nekog juniora, ali nije jer juniori u nedjelju igraju derbi utakmicu s Dinamom na Poljudu. Ta utakmica se igra na pomoćnom igralištu na Poljudu (17.30 sati), dok u 15.15 sati igraju kadeti Hajduka i Dinama. Inače, Krstičević već ima u kadru trojicu juniora, Milića, Kiša i Mikanovića koji bi mogli igrati protiv Dinama.

Dok su prvotimci na gostovanju u Koprivnici, vikend na Poljudu ipak neće proći bez nogometnih uzbuđenja.

- Ova nam je utakmica jako važna u borbi za drugu poziciju u prvenstvu. Poslije toga slijedi serija od pet domaćih utakmica, ali svaka nam je utakmica važna. Razmišljamo samo o prvoj sljedećoj, a Koprivnica nam nije ništa lakša u odnosu na ono što nas čeka kasnije - komentirao je Mišo Krstičević.

Trener Hajduka kaže da još uvijek ne razmišlja o finalu Kupa.

- Ne, stvarno me ništa u ovom trenutku ne zanima osim utakimice u Koprivnice. Bi li me bod zadovoljio? Ne znam. Teško mi je govoriti na takav način. Znam samo da ćemo pokušati igrati našu igru i da ćemo učiniti sve da napravimo što bolji rezultat. Bez obzira na sve probleme, znali smo biti i u težoj situaciji pa smo odigrali ozbiljnu utakmicu - zaključio je Krstičević.

Linker
22. rujan 2024 06:32